Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Ring oss

070-593 37 03

Sugen på något nytt i Halmstad området? Ombyggnad eller renovering?Vare sig det gäller ombyggnad eller nybyggnation

Gäller det om- eller nybyggnation av fritidshus? Behöver ni ett nytt uterum eller altan? Skall kök eller badrum rustas upp? Är det dags för fönsterbyte? Ja, -detta är bara några av de projekt som passar oss som handen i handsken. Kom ihåg: Hos oss kan ni få de tips och idéer som ni önskar. Välkommen till Bygg & Design i Halmstad. 

Nybyggnation


Bygg & Design utför entreprenadtjänster och byggarbeten i Halmstad med omnejd. Med erfarenhet och kunnande levererar vi alltid ett högklassigt jobb med kvalitativa produkter. Varje jobb är alltid viktigast eftersom det är viktigast för dig som kund, och vi ser det som en utmaning att alltid se till att leverera ett fläckfritt resultat med så lite besvär som möjligt för dig som kund.
Från små friggebodar till uterum och till kompletta fritidshus, inget jobb är för stort eller för litet. Från första till sista spik fokuserar vi på service och teamkänsla för att ge dig som kund bästa möjliga resultat. 

Tillbyggnad - ombyggnad


Kanske sugen på en ny altan eller terrass? Kanske ett extra rum eller ett större garage? Vad än ditt behov för tillbyggnad eller ombyggnad kan vara, så ser vi till att fixa det så snabbt och smidigt som möjligt. 

Renoveringar


Vi utför renoveringar för både privatbostäder och företag. 

Kök


Montering av köksinredning. Del eller helrenovering av kök och matplats. 

Badrum


Nytt badrum med kakel och klinkerläggning och med godkända tätskiktssystem. Allt enligt gällande branschkrav. 

Marksten


Vi anlägger din trädgård med marksten på t.ex uteplats, uppfart och gångar.


 

 

 

Ombyggnad

 

Kontakt

Bygg & Design Christer Duda AB


Södra Väret 107
302 60 HALMSTAD

Översikt