Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Ring oss

070-593 37 03

Byggnadstjänster i Halmstad. Allt från nybyggnation till altaner

Det viktigaste när man anlitar en byggnadsentreprenör är att man vänder sig till någon som man kan lita på. Jobbet måste bli välgjort, annars kommer det snart behöva göras om. Därför är det så viktigt för oss som företag att se till att du som kund får exakt vad du har beställt. Vi ser till att vi inte behöver göra samma jobb igen, istället hjälper vi dig gärna med nästa utmaning. Det kan vi lova dig med våra garantier.


Kunskap


Vi ser till, genom kontinuerlig vidareutbildning, att hålla oss a jour med kraven inom byggbranschen. Vilken byggnation det än gäller, renovera badrum, bygga fritidshus eller altaner.


Försäkring


Innehar Entreprenadförsäkring. Ansvarsförsäkring upp till 10 000 000kr.


Erfarenhet


Vi har lång erfarenhet av byggnadstjänster. Den erfarenheten har vi med oss varje gång vi utför ett jobb, och därigenom kan du som kund lita på att du alltid får bästa möjliga resultat.


Moderna verktyg


Vi ser alltid till att uppdatera oss när det gäller verktyg och maskiner, och använder oss bara av högkvalitativa produkter vilket också syns när vi är färdiga med ett bygge eller en renovering.

 

Prisvärt


Trots vår höga kvalitet ser vi till att hålla konkurrenskraftiga priser. Ett mer prisvärt erbjudande än våra byggnadstjänster är svårt att hitta.


Snabb service och osynligt arbete


Vi vet hur påfrestande det kan vara när renoveringar eller byggjobb drar ut på tiden. Därför ser vi alltid till att utföra vårt arbete så snabbt som möjligt, utan att någonsin tumma på kvaliteten. Vårt mål är att du som kund ska kunna använda dig av din nybyggnation så snart det bara går och att det under tiden vi jobbar ska märkas så lite som möjligt.


Referenser
Kontakta oss så får ni referenser på tidigare projekt vi genomfört.

altaner

Kontakt

Bygg & Design Christer Duda AB


Södra Väret 107
302 60 HALMSTAD

Översikt